Klantbeleving en schoonmaak meetbaar

Uit onderzoek blijkt dat 42% van de bezoekers de keuze voor een organisatie af laten hangen van de hygiënische staat van de toiletten. De mogelijkheid om de klantbeleving van uw toiletten te kunnen monitoren is daarom belangrijk voor uw organisatie. De HogeNood Tablet maakt het meten van de klantbeleving in uw toilet(ten) heel gemakkelijk en transparant.

Bezoekers kunnen na het toiletbezoek direct het toilet beoordelen op vier verschillende aspecten, namelijk: hygiëne, geur, sfeer & design en toiletartikelen. Daarnaast geeft de HogeNood Tablet informatie over de volgende schoonmaak en laatste schoonmaak. Uw schoonmakers vinken met hun eigen code een schoonmaak digitaal af door op de schoonmaakemmer te drukken. Hierdoor is de handgeschreven aftekenlijst in de toiletruimte overbodig. Is er een probleem op het toilet? Zowel uw bezoekers als medewerkers kunnen hier een melding van maken. Alle beoordelingen, schoonmaaktijden en problemen die gemeld zijn worden real-time verwerkt in overzichtelijke grafieken en diagrammen in het HogeNood CMS waar u toegang tot heeft.

Hogenood tablet

Zo werkt de tablet

Logo

Logo van uw bedrijf of toilet.

Beoordelingen

Beoordelen op vier aspecten:

  • Hygiëne

  • Geur

  • Sfeer en design

  • Toiletartikelen

Tijden

De klok, eerstvolgende en laatste schoonmaaktijd, van het toilet.

Problemen

Rapporteer een probleem op het toilet.

Schoonmaakrooster

Knop om schoonmaaktijd door te voeren.

Facility

Krijg direct inzicht in de klantbeleving van jouw toiletten!

Reviews gegeven met de HogeNood app en tablet van de hygiene, geur, sfeer en de toiletartikelen geven realtime inzicht in de klantbleving van jouw toiletbezoekers. Interesse? Bekijk dan onze pakketten of neem direct contact met ons op!

Bekijk de werking van de HogeNood tablet!