Ja, ik wil mij inzetten voor de HogeNood community!

Zie jij ook de noodzaak in om dit probleem gezamenlijk op te lossen en wil je hieraan bijdragen? Wij bieden verschillende mogelijkheden om de HogeNood app continu te verbeteren.

HogeNood zet zich samen met andere partijen al jaren in voor meer toegankelijke en schone toiletten. Dit doen we uiteindelijk allemaal voor jou, de gebruiker van HogeNood app. Naast het platform HogeNood hebben wij gemeenten, organisaties en facility partijen nodig om onder andere het tekort aan toiletten op te lossen. Jij als gebruiker kunt hier ook actief aan bijdragen!

Doe een toiletsuggestie!

Kom je een toilet tegen dat zich bevindt in een gebouw of winkel waarvan jij van mening bent dat het toilet opengesteld zou kunnen worden? Voeg hem gemakkelijk toe via de HogeNood app of via ons webformulier. Ben je op locatie vraag dan gelijk de eigenaar om zijn goedkeuring en geef dit aan bij de toiletaanmelding.

Geef wijzigingen door

Heb je een toilet bezocht via de HogeNood app en kom je er op locatie achter dat de informatie op de app (gedeeltelijk) onjuist is? Klik op wijziging doorgeven in de app en geef aan wat er onjuist is.

Geef een review

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over het toiletbezoek en zien jouw review graag terug in de app.

Zet je in voor meer toiletten in jouw gemeente!

Neem contact op met HogeNood en/of jouw gemeente als je je wilt inzetten voor meer toiletten in de HogeNood app. Wij zorgen er gezamenlijk voor dat je in de positie gesteld wordt om snel en gemakkelijk bij kan dragen aan het vergroten van het aantal toiletten en de kwaliteit van de toiletten in jouw gemeente.

Is jouw gemeente nog niet aangesloten bij HogeNood? Dan zorgen we dat we eerst in contact komen met hen.
Neem contact met ons op!