HogeNood producten

Voor de community hebben we verschillende producten ontwikkeld die een bijdrage leveren aan het vinden en beoordelen van toiletten.

De HogeNood app is de betrouwbaarste toilet applicatie in Nederland en is gebouwd voor iedereen die snel het dichtstbijzijnde toilet wilt vinden. Met meer dan 10.000 toiletlocaties kun je volledig op de app vertrouwen voor het vinden van een toilet dat aan jouw vereisten voldoet.

Waar het met de HogeNood app al mogelijk is om beoordelingen te geven is dit met de tablet helemaal gemakkelijk. Daarnaast wordt de tablet door facility gebruikt voor het schoonmaakrooster.

Het CMS is ontwikkeld voor gemeenten en organisaties die partner zijn en een steentje willen bijdragen om Nederland toiletvriendelijker te maken waarbij de informatie gemakkelijk up-to-date gehouden kan worden.

Producten van HogeNood, Tablet, HogeNood App en CMS

De producten

De HogeNood App

Met de HogeNood app vind je direct het dichtstbijzijnde toegankelijke toilet met je smartphone. HogeNood laat je de route naar het toilet zien, geeft voorzieningen weer – denk aan een rolstoel toegankelijk toilet- en geeft reviews van voorgaande bezoekers.

Het HogeNood CMS

Met het HogeNood CMS kunt u de informatie die in de HogeNood app en/of tablet gepresenteerd wordt managen. Daarnaast geeft het dashboard u realtime inzicht in de beoordelingen en de schoonmaak.

De HogeNood Tablet

De HogeNood tablet wordt opgehangen in uw sanitaire ruimte en maakt het eenvoudig voor bezoekers om direct na het bezoek het toilet te beoordelen. De tablet kan ook dienst doen als digitaal schoonmaakrooster en maakt een handgeschreven aftekenlijst overbodig.

HogeNood toiletten

Met meer dan 9.500 gecontroleerde toiletlocaties in Nederland en België kunt u volledig op de HogeNood app vertrouwen. Uw toiletkeuze kunt u bepalen aan de hand van voorgaande beoordelingen, afstand en faciliteiten. Bij ons is zelfs bekend of er een prullenbak op het toilet is en of het toegankelijk is met een eurosleutel. Laat u na uw toiletbezoek ook een beoordeling achter voor de volgende bezoeker?

Toegankelijk voor mannen.

Toegankelijk voor mannen met afvalemmer in toiletruimte.

Toegankelijk voor vrouwen

Toegankelijk voor vrouwen met afvalemmer in toiletruimte.

Toiletruimte is rolstoeltoegankelijk.

Beschikt over babyverschoontafel.

Beschikt over volwassen verschoontafel.

Toiletruimte is toegankelijk met een Eurosleutel.