Onze partners

HogeNood Partners

Wordt onderdeel van de HogeNood community en sluit aan op een van onze pakketten.

Aansluiten bij HogeNood zorgt er voor dat je met jouw organisatie en logo op deze pagina als partner vermeld wordt!

Gemeenten

Inmiddels zijn er al vele gemeenten aangesloten bij HogeNood. Onderstaand alle HogeNood partner gemeenten. Wil je hier ook vermeld worden, sluit dan minimaal aan op het pakket zilver!

No items found.

Organisaties

Inmiddels zijn er al meer dan 6000 organisaties aangesloten bij HogeNood door hun toilet open te stellen. Partner word je vanaf pakket zilver en onderstaand een overzicht van bij HogeNood aangesloten organisaties.

No items found.

Facility

Mooie en schone hygiƫnische toiletten zijn van groot belang voor de beleving van een bezoeker van het toilet. Naast de organisatie zelf hebben de facility en met name schoonmaakbedrijven hier grote invloed op. Onderstaand actieve partners die zich hiervoor hard maken en niet bang zijn voor een review van een bezoeker. Wil je ook partner worden? Sluit dan minimaal aan op pakket goud!

No items found.

Samenwerkingspartners

Wij werken nauw samen met de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) en diverse andere patiƫntenverenigingen en andere belanghebbende organisaties. Samen vormen wij de toiletalliantie waarmee wij ons gezamenlijk hard maken voor meer en nog betere toiletten in Nederland. Onderstaand een greep uit onze samenwerkingspartners en partners van de Toiletalliantie.

No items found.