Onze partners

HogeNood Partners

Word onderdeel van de HogeNood community en sluit aan op een van onze pakketten.

Aansluiten bij HogeNood zorgt er voor dat je met jouw organisatie en logo op deze pagina als partner vermeld wordt!

Gemeenten

Inmiddels zijn er al vele gemeenten aangesloten bij HogeNood. Onderstaand alle HogeNood partner gemeenten. Wil je hier ook vermeld worden, sluit dan minimaal aan op het pakket zilver!

No items found.

Organisaties

Inmiddels zijn er al meer dan 6000 organisaties aangesloten bij HogeNood door hun toiletten open te stellen. Partner word je vanaf pakket zilver en onderstaand een overzicht van de bij HogeNood aangesloten organisaties.

No items found.

Facility

Mooie en schone hygiƫnische toiletten zijn van groot belang voor de beleving van een bezoeker van het toilet. Naast de organisatie zelf hebben de facility en met name schoonmaakbedrijven hier grote invloed op. Onderstaand actieve partners die zich hiervoor hard maken en niet bang zijn voor een review van een bezoeker. Wil je ook partner worden? Sluit dan minimaal aan op pakket goud!

No items found.

Toiletalliantie, Iedere WC Telt!

Wij werken nauw samen met de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) en diverse andere patiƫntenverenigingen en belanghebbende organisaties. Onder de naam Iedere WC Telt vormen wij samen de Toiletalliantie. Gezamenlijk maken wij ons hard voor meer en betere toiletten in Nederland. Onderstaand een greep uit onze samenwerkingspartners vanuit de Toiletalliantie.

No items found.