Vind en beoordeel toiletten

De HogeNood app is de betrouwbaarste toilet applicatie in Nederland. Met meer dan 9.500 gecontroleerde locaties kunt u volledig op de app vertrouwen. Het is dan ook geen toeval dat de app meerdere malen in de prijzen is gevallen in zowel binnen- als buitenland.

Uw toiletkeuze kunt u bepalen aan de hand van voorgaande beoordelingen, afstand en faciliteiten. Bij ons is zelfs bekend of er een prullenbak op het toilet is en of het toegankelijk is met een eurosleutel. Laat u na uw toiletbezoek ook een beoordeling achter voor de volgende bezoeker?
HogeNood is dé applicatie voor op uw mobiele telefoon waarmee u het dichtstbijzijnde openbare toilet of semi-openbare toilet kunt vinden. Stelt u zich eens voor dat u winkelt, fietst of met de auto rijdt in een vreemde omgeving en u moet plotseling naar het toilet. Waar kunt u dan naar toe voor het dichtstbijzijnde en schone toilet?

Logo Apple App Store
Logo Google play store

HogeNood Prijzen

De HogeNood app is meerdere malen in de prijzen gevallen. Bij zowel Apps4NL als Apps4NH heeft HogeNood de publieksprijs gewonnen en een jaar later zijn we zelfs verkozen tot de top 10 beste apps van Europa

Apps4 NL - Publieksprijs
Apps4 NH - Tweede plaats en publieksprijs
Apps4 Europe - Top 10 beste apps Europa

Zo werkt de app

Kaart weergave

Naam van uw toilet op de achtergrond van de kaart.

Afstand

Afstand tot uw toilet met de optie tot navigeren

Beoordelingen

Een beoordeling geven of bekijken. Ook de beoordelingen van de tablet zijn hier terug te vinden.

Screenshot van de HogeNood App Toilettenlijst en toilet informatie

Logo

Het logo van uw bedrijf met de faciliteiten van het toilet.

Openingstijden

Openingstijden van uw toilet of bedrijf.

Overige informatie

Toilet informatie zoals bereikbaarheid en extra informatie.

De gebruiker

Altijd een toilet in de buurt.

Met de HogeNood app vind je direct het dichtstbijzijnde toegankelijke toilet met je smartphone. HogeNood laat je de route naar het toilet zien, geeft voorzieningen weer – denk aan een rolstoel toegankelijk toilet- en geeft reviews van voorgaande bezoekers.

Zo werkt de HogeNood app