Sluit je aan bij de HogeNood community!


De Benelux toiletvriendelijk maken kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig! Gemeenten spelen een belangrijke rol in het terugdringen van het tekort aan openbare, toegankelijk en schone toiletten. Zij voeren namelijk het beleid en beslissen of er openbare toiletten geplaatst worden in de gemeente.  Door alleen openbare toiletten te plaatsen, lossen we het probleem nog niet op. Voor onze gebruikers (veelal buik-en blaaspatiënten) is het van groot belang dat er op maximaal 500 meter lopen een toilet gevonden kan worden.

HogeNood maakt daarom zowel openbare als opengestelde toiletten vindbaar in de HogeNood app. Dit betekent dat alle toiletten van organisaties opengesteld kunnen worden, zoals bijvoorbeeld van horecagelegenheden of winkels. Wij vragen daarom alle organisaties met een toilet bij te dragen aan de HogeNood community en hun toilet open te stellen. Ben je een gebruiker dan kun je toiletsuggesties doorgeven via de app van toiletten die nog niet vindbaar zijn in de HogeNood app. Je kunt daarnaast zelf een actieve rol aannemen om bij te dragen aan meer openbare en opengestelde toiletten in jouw gemeente door zelf op pad te gaan en organisaties vragen hun toilet open te stellen!

Interactie tussen gemeenten, organisaties en faciliteiten om samen Benelux toiletvriendelijk te maken.

Waarom deelnemen aan de HogeNood Community?

Er zijn tal van redenen te noemen waarom het waardevol is om deel te nemen aan de HogeNood community. Onderstaand een aantal belangrijke punten waarom het zo belangrijk is om bij te dragen aan de HogeNood community en gezamenlijk te zorgen voor meer toiletten in de Benelux.

Blijven thuis

Het tekort aan opengestelde toiletten weerhoudt mensen ervan de deur uit te gaan omdat ze niet weten of ze snel een toilet in de buurt kunnen vinden.

Gastvrij

Meer opengestelde toiletten maken de omgeving aantrekkelijker en gastvrijer voor een langer verblijf. Dit maakt de gemeente aantrekkelijk en inclusiever.

Gezondheidsproblemen

Meer opengestelde toiletten voorkomen dat mensen gezondheidsproblemen ontwikkelen door hun toiletbezoek uit te stellen.
Meld een toilet aan!

Gemeenten

Samen staan we sterk

Gemeenten spelen een belangrijke rol in het terugdringen van het tekort aan openbare, toegankelijk en schone toiletten. Neem de regie als gemeente en los gezamenlijk het tekort aan toiletten op. Laat je nu adviseren over alle mogelijkheden en sluit je aan bij HogeNood voor een groei in het aantal toiletten in jouw gemeente!
“Een gastvrije stad, daar hoort een goede sanitaire voorziening bij. HogeNood helpt de vindbaarheid van sanitaire voorzieningen te verbeteren"
- Gemeente Rotterdam

Organisaties

Beschik je over een toilet, stel hem open!

Beschikt jouw bedrijf over 1 of meerdere toiletlocaties? Stel jouw toilet dan open voor onze gebruikers en maak hem vindbaar via de HogeNood app.
“Ken je de HogeNood app? Hiermee kan je zien waar je altijd naar de wc kan! Bij ons mag je altijd naar binnen rennen als de nood hoog is. Ook in deze tijd! (We maken net wat vaker schoon)“
- Organisatie - De Dondersteen

Facility

Schone toiletten!

Gegeven reviews met de HogeNood app en tablet geven realtime inzicht in de klantbeleving op het gebied van hygiëne, geur, sfeer en de toiletartikelen.

Een aantal van onze partners

Gemeente Utrecht
Wereldhave
Hectas Facility Services
Gemeente Amsterdam
Gemeente Rotterdam

Gebruikers

Altijd een toilet in de buurt.

Met de HogeNood app vind je direct het dichtstbijzijnde toegankelijke toilet met je smartphone. HogeNood laat je de route naar het toilet zien, geeft voorzieningen weer – denk aan een rolstoel toegankelijk toilet- en geeft reviews van voorgaande bezoekers. Download de app!
“Fijne app, Routebeschrijving, kaart en zelfs openingstijden van plaslocatie. Je kan zelfs filteren op persoonsgebondenheid. Wat wil je nog meer?"
- Eddy

Pakketten

1 toilet openstellen als organisatie is geheel gratis (pakket brons). Wil je meerdere toiletten toevoegen, beheren en nog meer waardevolle informatie real-time inzichtelijk bekijk dan de overige pakketten.

Brons

Toon uw maatschappelijke betrokkenheid en help mensen met een plasprobleem snel en gemakkelijk een toilet vinden! Uw toiletlocatie opnemen is geheel gratis. Twijfel niet en meld uw toilet direct aan in de HogeNood app!

Zilver

Uw toiletten direct in de HogeNood app aanpassen en/of nieuwe toevoegen? Met het zilveren pakket krijgt u toegang tot het HogeNood CMS waar u al uw toiletten overzichtelijk beheert op een lijst en kaart.

Goud

Met het gouden pakket krijgt u naast het beheren van alle toiletten ook toegang tot een overzichtelijk dashboard met statistieken over uw toilet en alle beoordelingen die door bezoekers gegeven zijn.

Goud + Tablet

Geef uw bezoekers de mogelijkheid uw toilet(ten) op locatie via de HogeNood Tablet te beoordelen! U krijgt daarbij realtime inzicht in de klantbeleving en kunt gericht aansturen op de schoonmaak en eventuele problemen op uw toilet(ten)!